2022 KPSS Ortaöğretim sonuçları ne zaman açıklanacak? KPSS Ortaöğretim sonuç sorgulama…

alfilaria

Global Mod
Global Mod
2022 KPSS Ortaöğretim sonuçları ne zaman açıklanacak? KPSS Ortaöğretim sonuç sorgulama…
KPSS Ortaöğretim, 81 ilde ve KKTC’nin başkenti Lefkoşa’bile 1 milyon 180 1000 345 adayın katılımıyla düzenlendi.

Saat 10.15’te başlayan sınavda, adaylara “genel yetenek” ve “genel kültür” testlerinden oluşan 120 soruyu yanıtlamaları için 130 an süre verildi.

KPSS Ortaöğretim sonuçları ne zaman açıklanacak?

2022 KPSS Ortaöğretim sonuçları 1 Aralık 2022‘dahi açıklanacak. Adaylar ÖSYM’nin sonuç sayfasından kimlik numaraları ve şifreleri ile sonuçlara erişebilecek.

KPSS Ortaöğretim temel soru kitapçığı ve yanıt anahtarı yayımlandı

Sınava ilgili temel soru kitapçığı ile yanıt anahtarının yüzde 10’u ÖSYM’nin internet sitesinden erişime açıldı.

Sınava başvuran adaylar, temel soru kitapçığı diziliminde verilen sınav sorularının tamamına ÖSYM’nin AİS sistemi üzerinden ulaşabilecek.

2022 KPSS Ortaöğretim temel soru kitapçığı ve yanıt anahtarı için tıklayınız.

Temel soru kitapçığı görüntüleme süreci 16 Kasım 2022’dahi saat 23.59’bile sona erecek.

Yasal Uyarı: Sitemiz tasarım aşamasındadır ve tüm içerikler hayal ürünüdür. Gerçek kişi ve kurumlar ile benzerlikleri tamamen tesadüfidir. İçerikler haber niteliği taşımaz ve gerçekliği yoktur. Sitemiz taslak aşamasında rastgele oluşturulan içeriklerden sorumlu değildir. Yinede sitemizden kaldırılmasını istediğiniz içerikler için [email protected] adresine mail ileterek taleplerinizi iletmeniz halinde yasal süre içerisinde tüm içerikler sitemizden kaldırılacaktır.