“18 yıl boyunca kupa kazanmadı”: RCB, Rajat Patidar'ın Virat Kohli karşısında kaptanlığı aldığı için mesaj gönderdi

amazing

New member
Mohammad Kaif, Rajat Patidar'ın RCB kaptanı olarak atanmasıyla hazırlıksız yakalandı.© BCCI

Eski Hindistan hamuru Muhammed Kaif, Royal Challengers Bengaluru'nun (RCB) Rajat Patratar'ın yeni kaptan olarak atanmasıyla onu hazırlıksız olarak kabul ettiğini itiraf etti. Bu haftanın başlarında RCB, Patidar'ı yaklaşan Indian Premier Ligi (IPL) sezonundan önce yeni kaptan olarak adlandırdı. Kaif, Kohli'nin RCB'ye liderlik eden kişi olacağını düşündüğü için hareketin biraz şaşırtıcı olduğunu, özellikle de franchise'ların takımı üç mevsim yöneten Faf du Plessis'i tutmamaya karar verdikten sonra.

X'e yüklenen bir Haberda konuşan Kaif, Kohli'nin Patidar'ın randevusunda büyük bir rol oynamış olabileceğine dikkat çekti.

“Virat Kohli'nin Faf du Plessis'i tutmamak için gönderilen adam olacağını düşündüm. Virat Kohli'nin bazı konuşmalar yapabileceğini düşündüm. Bakın, takımın Virat Kohli'den kaçması. Kaptan olmasa bile, bu Takım, istediği veya geri çekmeyi planladığı oyunculara gitmek zorunda.

“Bu franchise 18 yılda bir kupa kazanmadı, ancak yine de Kohli'nin uzun yıllar boyunca arı var. Kupa olmadan da çok fazla etki ve saygı ve marka değeri inşa edildi.”

Kaif, özellikle Kohli'nin başbakanını geçtiğini ve yarasaya katkısına odaklanmak istediğini düşünerek Patidar'ın randevusunun uzun vadede olabileceğini öne sürdü.

“Kaptanlığı ele geçirmediğinde biraz şaşırdım. Genç bir kaptanı getirerek 37 yaşında olduğu ve hatta uzun vadeli bir kaptan olarak genç bir oyuncu istediği ve katkılarına odaklanması anlamına gelebilir. “Kaif işaret etti.

Bu makalede belirtilen konular