“1000 Koşu Yapsa Bile…”: Eski Pakistan Yıldızının İşhan Kishan’a İlginç Yaklaşımı

amazing

New member
Ishan Kishan, Hindistan-Batı Hint Adaları ODI serisi sırasında iş başında© AFP

Ishan Kishan, yakın zamanda tamamlanan ODI serisinde Batı Hint Adaları’na karşı 184 koşu ile Hint kriket takımının öne çıkan oyuncusuydu. Serinin üç maçında da yarım asırlık gol attı ve tutarlılığı ona hem uzmanlardan hem de hayranlardan övgü aldı. Bununla birlikte, ICC 2023 Dünya Kupası söz konusu olduğunda, Rishabh Pant’ın yerine takıma girerse, Kishan’ın orta dereceli bir seçenek olarak kullanılması muhtemeldir. Sonuç olarak, açıcı olarak gelişmesine rağmen Kishan’ın söz konusu yuvada çok daha az pratik yapma şansı var. Eski Pakistan kriket oyuncusu Salman Butt, takım yönetiminin aldığı karardan etkilenmedi ve Kishan’ın yandan güvenceye ihtiyacı olduğunu söyledi.

“Kesinlikle katılıyorum (Hindistan’ın İşhan ile yaptığı deney kafa karıştırıcıydı). Bir adam 200 puan aldıktan sonra düşürülüyor… Ne anlamı var? Ya tek vuruşta 1000 tur atsa bile onun ikinci seçenek olduğu gerçeğini kabul ederler. Bu size asla en iyi olma hissini vermez, performanslarınızın karşılığını alacağınız hissini asla vermez. Şu anda, ne yaparsan yap, ikinci seçenek olacaksın hissi, ”dedi Butt resmi YouTube kanalında.

Kishan, West Indies’e karşı final ODI’de ‘Serinin Oyuncusu’ ödülüne layık görüldü ve maç sonrası sunumda ilginç bir açıklama yaptı.

“Verdiğim bitirmeden pek memnun değilim. Sete girdikten sonra büyük puan almam gerekiyordu. Kıdemlilerim bana böyle söyledi, burada kalmalı ve büyük puan almalıydım. Bir dahaki sefere deneyeceğim şey buydu. Ortaya kurulun ve büyük sayı yapın.Bu seviyede set almak önemlidir.Son oyunu unutup 0’dan başlamak önemlidir.Her seferinde bir top almayı düşünüyordum. [On Shubman Gill] Muazzam bir oyuncu, topu nasıl ortaladığını gördüm. Ortadan vurduğunu görmek bana da çok güven veriyor” dedi.

“Bu seviyede kazanmak her zaman önemlidir, bu oyunlardan öğrenilenler önemlidir. Erken kaleler bulmaya çalışıyorduk ve hiçbir topun gitmesine izin vermedik. Herkes çok olumlu görünüyor. Burada birkaç turnuva oynadım ve ben Bir sonraki T20 dünya kupasını gerçekten düşünmeden burada kalelerin nasıl oynadığını biliyorum. Yaklaşan turnuvalara odaklanarak, bir turnuvanın hayatınızı nasıl değiştirebileceğini biliyorsunuz. Şimdi sadece buna odaklanıyoruz” dedi.

(ANI girişleriyle)

Bu yazıda bahsedilen konular